News

GLOBAL LEADERSHIP FORUM: АРХІТЕКТОРИ МАЙБУТНЬОГО зібралися у «Парковому» 21 березня у КВЦ «Парковий» стався GLOBAL LEADERSHIP FORUM: Архітектори майбутнього – інтелектуальний простір, де світові бізнес-мислителі та керівники українських компаній обговорили перспективи глобального лідерства в умовах кризи.
«Війна та бізнес: стратегічне планування» UBN Network провели захід у Park Hall by Parkovy The UBN Network team held the second Live Event, War & Business: Strategic Planning through 2025, on March 15th at the Parkovy Convention Center.
Новий wedding формат у PARK HALL BY PARKOVY Special price для молодят та організаторів, зручна депозитна система, вигідна модель cork fee – про ці та інші оновлення розповідаємо в цьому матеріалі.
У «Парковому» відбувся форум видання Українська правда «Як перемогти Голіафа» 26 лютого Українська правда провела захід "Як перемогти Голіафа". У чотирьох панелях "Зброя", "Людський капітал", "Miltech" та "Співробітництво влади та бізнесу" взяли участь виробники зброї, чиновники, бізнесмени, волонтери та військові.
Зроблено в Україні: в «Парковому» презентували нову платформу для українських виробників

В Києві презентували нову національну платформу, яка має підтримати українських виробників та популяризувати товари українського виробництва.


Як в «Парковому» пройшла RAU HR Conference – конференція, присвячена змінам на ринку праці в ритейлі протягом останніх двох років Вкотре представники Асоціації рітейлерів України обрали наш комплекс для проведення свого заходу! 15 лютого в КВЦ Парковий пройшов перший спеціалізований захід RAU HR Conference для HR-директорів, рекрутингових команд, топ-менеджерів та СЕО компаній з різних сфер роздрібної торгівлі.