Новини

Національна конференція щодо тимчасово окупованих територій Напередодні Дня Соборності Українська Волонтерська Служба організувала Національну конференцію щодо тимчасово окупованих територій у межах проєкту «Близькі».
НЕЗЛАМНИЙ 2023-Й У КВЦ «ПАРКОВИЙ» Згадуємо найбільш знакові події 2023 року та плануємо разом 2024-й.
В ЦЮ СУБОТУ (30.12)  ВІДБУДЕТЬСЯ «ВЕЛИКА РІЗДВЯНА КОЛЯДА» – СВЯТО ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ. ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА ПОДІЇ 30 грудня запрошуємо дорослих та маленьких гостей на мистецьку містерію «ВЕЛИКА РІЗДВЯНА КОЛЯДА» від команди легендарного етнофесту «Країна Мрій» та його натхненника Олега Скрипки.
Спеціальна пропозиція на 2024 рік від Parkovy Плануйте наступний рік разом з командою найбільшого КВЦ країни!
У «Парковому» пройшли дві ключові події для українських рітейлерів – RAU Summit та RAU Awards

5 та 6 грудня у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбулися дві підсумкові події року для власників і топ-менеджерів компаній сфер роздрібної торгівлі, торговельної нерухомості та B2B сектору – RAU Summit та RAU Awards.

Благодійний вечір Божоле Нуво

28 листопада, завдяки підтримці спонсорів, Франко-українська торгово-промислова палата влаштувала свій традиційний благодійний вечір Божоле Нуво. Вечір Божоле Нуво – одна з головних подій року для всієї французької бізнес-спільноти та її українських, і міжнародних партнерів.